Alpina fietsen

Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina leveren fietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie fietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen ervaren.

 

HOE KIES IK DE JUISTE FIETSMAAT

Heeft jouw vrolijke kleuter of little fashionista weer een groeispurt gehad en is hij of zij toe aan een nieuwe kinderfiets? Het assortiment van Alpina is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 t/m 12 jaar. Alleen zegt de leeftijd van je kind niet zoveel. Het ene kind van 6 kan groter of kleiner zijn dan het andere. Maar hoe kies je dan de juiste maat voor je zoon of dochter? Dat kan in 4 handige stappen!

De maat van een kinderfiets wordt weergegeven in inches (1 inch = 2,54 cm), dit is eigenlijk de diameter van de fietsband. Alpina maakt het je makkelijk door deze maat te koppelen aan de kledingmaat (deze is matching met de lengte van je kind) en de binnenbeenlengte (deze is matching met de hoogte van het fietszadel in de laagste stand). Beide maten geven een indicatie van de fietsmaat die je nodig hebt voor je kind.

 

© 2020 - 2024 defietsenmaker-ammerzoden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel