NIEUWS

Eerste klimaat neutrale e-bike merk in 2025

ADVANCED EBIKE neemt voortouw in circulair ondernemen.

Doel was om mensen te bewegen en hen aan te zetten tot nieuwe routes. Door een alternatieve mobiliteitsoptie te creëren die het enthousiasme voor fietsen nieuw leven zou inblazen. In de natuur, in hun stad en, last but not least: in hun onafhankelijkheid. Maar we willen meer bereiken dan het fysiek verplaatsen van mensen. We willen meedenken, mensen motiveren en inspireren, gedrag veranderen en nieuwe wegen inslaan. Met vernieuwende producten impulsen geven aan micromobiliteit. Daar paste een nieuwe naam bij. Daarom werd EBIKE DAS ORIGINAL in 2021 ADVANCED EBIKE.

 Fiets van de zaak

Een (elektrische) fiets van de zaak kan behoorlijk goed van pas komen. Bijvoorbeeld om files te vermijden, aan je dagelijkse beweging te komen, het milieu een goede dienst te bewijzen of gewoon lekker te genieten van de buitenlucht. Sinds 2020 is het ook nog eens makkelijker en betaalbaarder geworden om een fiets van de zaak te regelen!

Fiets van de zaak regelen!

Je kunt op verschillende manieren een fiets van de zaak regelen. Sinds 2020 is het leasen van een bedrijfsfiets makkelijker gemaakt door de overheid, waardoor je privé en zakelijk een onbeperkt aantal kilometers kunt fietsen. Maar ook andere regelingen kunnen jou en je werkgever uitkomst bieden. We zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje

© 2020 - 2024 defietsenmaker-ammerzoden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel